Kinderboekenweek

01-11-2021
In de 2e week van oktober besteedden wij op school uitgebreid aandacht aan de kinderboekenweek met het thema 'Worden wat je wil'. In veel klassen zijn vaders, moeders en andere bekenden geweest om te vertellen over hun beroep. Op de dag van de opening mochten de kinderen verkleed naar school komen. Hier werd massaal gehoor aan gegeven. Voetballer, kok, bloemist, astronaut, prinses, politie, coureur en nog veel meer beroepen liepen die dag rond op school.
Net als vorige jaren deden groep 1,2 en 3 met de tekenwedstrijd.
De winnaars met hun tekening en een boekenbon waarmee ze een mooi boek kunnen gaan uitzoeken.

Groep 4 t/m 8 deed mee met de voorleeswedstrijd, verdeeld in middenbouw en bovenbouw.
Hier de finalisten uit de middenbouw. Wat hebben ze allemaal goed gelezen! Mads Bonnie uit groep 5 werd door de jury aangewezen als de winnaar. Ook zij kregen allemaal een boekenbon.

Onze finalisten uit de bovenbouw. Isabella uit groep 7 won en mag De Blokkenberg gaan vertegenwoordigen in de volgende ronde.
Goed gedaan allemaal, en blijf vooral lezen!

Alle leerlingen hebben in de kinderboekenweek een spaarkaartje meegekregen. Dit kun je bij boekhandel Deurenberg inleveren als je er een boek koopt. Alle ingeleverde kaartjes worden bij elkaar geteld en van een % van het totaalbedrag mogen we als school nieuwe boeken  uitzoeken. Deze spaaractie loopt nog tot 6 november. Nog geen boek gekocht? Ga dan komende week lekker neuzen. De keuze is reuze bij Deurenberg. Als uw kind geen spaarkaartje meer heeft, kom er dan een vragen bij juf Loes in groep 8. We hebben we nog genoeg op voorraad!