Smoelenboek

Juf Monique

Met ingang van 01-08-2018 ben ik werkzaam als directeur van Basisschool De Blokkenberg. Ik woon zelf in Kerkrade met mijn echtgenoot. We hebben samen een dochter. Na de Pedagogische academie ben ik in 1983 eerst begonnen als vervangster op verschillende scholen. In 1989 in dienst van Jenaplanschool De Vierring gaan werken. Daar heb ik met veel plezier, 12 jaar in alle groepen lesgegeven. Daarna ben ik in 2006 afgestudeerd als schoolleider en ben nog 5 jaar schoolleider geweest op De Vierring.

Toen kwam een nieuwe uitdaging op mijn pad en ben ik schoolleider geworden op de Movare school in Sittard, de Vlieger. Een professioneel leerkracht blijft zich ontwikkelen en dat geldt ook voor mij. Ik ben een enthousiast, motiverend en daadkrachtig persoon. Ik kijk ernaar uit om samen met het team ervoor te blijven zorgen dat onze leerlingen kunnen groeien en bloeien!

Juf Maranka

Juf Henriëtte


Mijn naam is Henriëtte Pistorius en ik werk al menig jaar met heel veel plezier in het onderwijs.
Na verschillende jaren in de middenbouw te hebben gewerkt ben ik weer terug op de plek waar ik ooit ben begonnen als juf en die me heel na aan het hart ligt, de kleuters.
Het is heerlijk om met deze nog zo onbevangen en
enthousiaste kinderen, die aan het begin van hun schoolloopbaan staan, te werken en hun ontwikkeling te volgen. In mijn vrije tijd lees ik heel graag en ik probeer mijn enthousiasme hiervoor over te brengen door veel prentenboeken voor te lezen.
 

Juf Francis

Mijn naam is Francis Geraets. 
Ik geef les in groep 3 en doe dit met veel plezier. 
Elk jaar ben ik weer trots op de enorme groei die ze doormaken in deze groep. 
Ik dans en zing ook graag samen met de kinderen in de klas. 
Zelf wil ik ook graag blijven leren : onlangs heb ik 2 cursussen van Geef me de 5 gevolgd en nu ben ik bezig met een cursus gebarentaal.

JUF sTEPHANIE

Ik ben juf Stephanie en ik ben onderwijsassistent op De Blokkenberg.
Na een aantal jaren in het bedrijfsleven heb ik gekozen voor omscholing en geniet er iedere dag van. Als onderwijsassistent kom ik in alle klassen en heb daardoor de luxe om met alle kinderen op de school te kunnen werken. Zo help ik kinderen die het even iets te moeilijk vinden of juist iets meer uitdaging kunnen gebruiken, ook help ik collega's met het voorbereiden van lesmateriaal en het aankleden van de lokalen. Na het behalen van mijn diploma Onderwijsassistent studeer ik nu aan de Pabo. Mijn vrije tijd besteed ik aan mijn gezin, lego kunstwerken en Disneyfilms. 

Juf Esther G.

Ik ben juf Esther G. Ik geef les aan groep 4.
Naast juf-zijn, vind ik het heel leuk om verhalen te schrijven, lezen en te tekenen. Ik heb ook twee boeken geschreven. Daarbij lees ik graag voor aan de groep en vind ik het leuk om tekenlessen te geven. 
 

juf Loes

Ik ben Loes de Jong, juf van groep 8 op de Blokkenberg. Een superleuke groep omdat ik het erg fijn vind om kinderen voor te bereiden op de middelbare school en op een geweldige manier afscheid te laten nemen van 8 jaar basisschool met het schoolkamp en de musical.
Naast lesgeven in de klas ben ik ook lid van het m.t. en verdiep ik me tijdens bijscholing het liefst in het gedrag van kinderen en de rol van anti-pest coördinator.
Ik woon in Brunssum samen met mijn 3 kinderen. In mijn vrije tijd zing ik bij een koor en in een band. Ook houd ik van wandelen, lezen en Netlfixen.

juf Beau

Juf Esther C.


Mijn naam is Esther Cleven. Ik woon samen met Bart in Nieuwstadt. Samen hebben wij zoontje Levi. Ik werk sinds 2019 vast voor Movare. Daarvoor heb ik invalwerk gedaan voor Movare en ook voor andere onderwijsstichtingen. Ik werk graag in de middenbouwgroepen.
In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met lezen, wandelen, muziek luisteren en yoga. Zo nu en dan maak ik wel eens gebruik van yogaoefeningen in de klas.

Juf Jessica

 

Mijn naam is Jessica Op den Kamp, getrouwd en trotse mama van 2 zoontjes.
Ik werk sinds 2005 voor Movare, vanaf 2010 werk ik op De Blokkenberg, waar ik voor bijna alle groepen heb gestaan vanaf groep 1 tot en met groep 8.
Kinderen begeleiden in hun ontwikkeling en ze te zien groeien binnen hun eigen mogelijkheden is wat dit werk voor mij zo mooi maakt.
In mijn vrije tijd geniet ik ervan om erop uit gaan met mijn gezin, ook wandelen en koken behoren tot mijn favoriete bezigheden.

Juf Natascha

Juf Mariëlle


Mijn naam is Mariëlle en ik ben juf van de instroomgroep. Ik mag alle nieuwe kinderen en ouders zich welkom laten voelen bij ons op school. Dit vind ik heel mooi om te doen en ik vind het dan ook geweldig om te zien hoe alle kinderen op hun eigen manier tot bloei komen.
Ik ben getrouwd met Jean en samen hebben wij een dochter (Mirte) en een zoon (Bram). Samen met onze hond Puk wonen wij in Kerkrade. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin, teken, handletter en knutsel ik graag en ben ik een echte boekenwurm.

Juf Chantal

Juf Mandy


Ik ben sinds 1997 juf en sinds 2020 werkzaam hier op De Blokkenberg.
Ik ben momenteel vooral te vinden in de diverse kleutergroepen en groep 3.
Naast lesgevende taken heb ik ook het ICT-werk als taak.
Ik woon samen met mijn vriend en ons zoontje Ties van 4 jaar in Sittard.
Ik ben in mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met lezen, koken, creatief bezig zijn en natuurlijk onze kleine boef.